SPSS İle İstatistik Eğitimi 3. Grup

Eğitim sonrasında katılımcılar, veri girişi, verilerin doğru yöntemler ile analizi ve sonuçların yorumlanması aşamalarını kendi başlarına gerçekleştirebilirler.

Oturumların çerçevesi: 1. Oturum İstatistik ile ilgili genel bilgiler Anket ve Ölçeklerle ilgili bilgiler SPSS genel bilgiler ve veri girişi 2. Oturum SPSS ile betimleyici istatistikler elde etme T-Test ANOVA 3. Oturum Regresyon-Korelasyon Analizi Faktör Analizi 4. Oturum Non-parametrik testler(Ki-Kare, Kruskal Wallis, Mann Whitney U)

İletişim Bilgileri: 0216 400 22 22- Dahili 4011-4021

Eğitime Kimler Katılabilir: Yüksek Lisans ve Doktora öğrencileri, akademisyenler, araştırma sektöründe çalışanlar, anket geliştirip veri analizi yapmak isteyenler, istatistik analiz ve raporlama yapan çalışanlar ve bankacılar hedef kitleyi oluşturmaktadır. Eğitim programı ilgililere web üzerinden ya da e-maille duyurulabilir.