perm_identity Giriş Yap

create Kayıt Ol

Kişilerarasi İlişkiler Psikoterapisi Süpervizyon Eğitimi (KİPT-SV)

Eğitimın Amacı

Kişilerarasi İlişkiler Psikoterapisi Süpervizyon Eğitimi (Kipt-Sv) – 20 Saat -

Kişilerarası İlişkiler Psikoterapisi Süpervizyonları yüzyüze ya da online 5-10 kişilik grup formatındadır.  Eğitimler katılımcıların süpervizyon seansına getirecekleri ses ya da video kayıtları üzerinden yapılır. Her katılımcı 20 seans süpervizyonu tamamlamalıdır. Süpervizyon seanslarının sonunda katılımcı terapisi tamamlanmış ve KİPT psikoterapi olgu formulasyonuna uygun şekilde oluşturulmuş, ortalama 10 oturum üzerinden en az iki KİPT vakasını içeren dosya oluşturulur ve süpervizöre sunar. Takip edilen olgularla yapılan çalışmanın teorik ve Pratik modele uygunluğu süpervizör tarafından değerlendirilir.

Bu eğitimi tamamlayanlar klinik uygulamalarında Kişilerarası İlişkiler Psikoterapisini yetkin bir şekilde uygulayabilirler ve Üsküdar Üniversitesi onaylı Kişilerarası İlişkiler Psikoterapisti Sertifikası almaya hak kazanırlar.

Süpervizyon oturumları KİPT-B tamamlandıktan sonra, Kasım 2021’de başlayacaktır.

Kasım 2021’den itibaren her hafta 2 saatlik 2 oturum yapılacaktır.

Ücret: Grup süpervizyon her oturum 2 saat 200 TL- toplam 20 saat 2000 TL, ÜÜ öğrenci ve mezunları için her 2 saatlik oturum 150 TL – toplam 20 saat 1500 TL

Programın İçeriği :

Eğitim sonunda katılımcılara "Katılım Belgesi" verilecektir.

Kayıt için gerekli evraklar:

• Biyometrik fotoğraf
  • Kimlik Fotokopisi
  • Ücretin yatırıldığına dair dekont
  • Diploma

Kesin kayıt ödeme işlemlerini gerçekleştirdikten sonra yapılacaktır.

Banka Bilgisi : Üsküdar Üniversitesi İktisadi İşletmesi Yapı Kredi Ümraniye Şb

Hesap Numarası: 74168797