Duyu Bütünleme Terapisi Nörobiyolojik Temeli ve Klinik Kökleri

Üniversitemiz Ergoterapi Bölümü Başkanı Prof. Dr. Sevda ASQAROVA, ÜSEM ve MÜTEM koordinatörlüğünde ikincisi yapılan, Dr. Yeşim ÜNVEREN Hocamızın verdiği Duyu Bütünleme Terapisi Nörobiyolojik Temeli ve Klinik Kökleri Sertifikalı Eğitim Programı başarılı bir şekilde tamamlanmıştır.

Eğitime katılanların arasında Türkiye’deki farklı üniversitelerin fizyoterapi ve ergoterapi mezunu öğrencileri ve mülteci Kampından Suriyeli Fizyoterapistler de bu eğitimden yararlandılar.

Ayrıca, Üniversitemiz Ergoterapi Bölümünden mezun olan ve farklı illerde başarılı bir şekilde çalışan Ergoterapistler  de kursa katılarak hem eğitimden faydalandılar i, hem de Hocalarıyla hasret giderdiler.

Eğitimin son gününde sertifikaları ile fotoğraf çektiren kursiyerler hem Hocalarında hem de  eğitim rahat ve güzel ortamda geçmesi için ÜSEM’e teşekkürlerini bildirerek modüllerin devamını da heyecanla beklediklerini vurguladılar.