KİŞİLERARASİ İLİŞKİLER PSİKOTERAPİSİ SÜPERVİZYON EĞİTİMİ (KİPT-SV)

Kişilerarasi İlişkiler Psikoterapisi Süpervizyon Eğitimi (Kipt-Sv) – 48 Saat -

Kişilerarası İlişkiler Psikoterapisi Süpervizyonları online grup formatındadır.  Eğitimler katılımcıların süpervizyon seansına getirecekleri ses ya da video kayıtları üzerinden yapılır. Her katılımcı 48 saat ( 16 oturum X 3 saat) grup süpervizyonunu tamamlamalıdır. Süpervizyon seanslarının sonunda katılımcı terapisi tamamlanmış ve KİPT psikoterapi olgu formulasyonuna uygun şekilde oluşturulmuş, ortalama 10 oturum üzerinden en az iki KİPT vakasını içeren dosya oluşturulur ve süpervizöre sunar. Süpervizöre takip edilen iki olguya ait en az 8 seanslık ses kayıtları, ses kaydı deşifresi ve yazılı dosya iletilmelidir. Takip edilen olgularla yapılan çalışmanın teorik ve pratik modele uygunluğu süpervizör tarafından değerlendirilir.

Bu eğitimi tamamlayanlar klinik uygulamalarında Kişilerarası İlişkiler Psikoterapisini yetkin bir şekilde uygulayabilirler ve Üsküdar Üniversitesi onaylı Kişilerarası İlişkiler Psikoterapisti Sertifikası almaya hak kazanırlar.

Lisans alanı Psikoloji ve PDR olmayanlar için verilecek unvan Kişilerarası Danışman olacaktır.

Süpervizyon oturumları Ağustos 2022’de  başlayacaktır.

Ağustos 2022’den itibaren her hafta 3 saatlik 1 oturum yapılacaktır. 23 Ağustostan itibaren her Salı günü  saat 9:00-12:00 arasında yapılacaktır. Grup süpervizyonları 10 Ocak 2023 Salı günü son bulacaktır. Bu tarihe kadar her bir katılımcının 16 oturumunu tamamlaması gerekmektedir.

Ücret: Grup süpervizyon indirimli ücreti her oturum 3 saat 300 TL- toplam 48 saat 4800 TL’dir. ÜÜ öğrencileri, mezunları ve geçmişte USEM’den KİPT eğitimi almış olanlar indirime hak kazanacaktır.

Grup süpervizyonun indirimsiz fiyatı  her 3 saatlik oturum 375 TL – toplam 48 saat 6000 TL’dir.

Her hafta 3 saatlik oturumlarda iki farklı katılımcının ses kayıtları dinlenecektir.

İletişim Bilgileri: 0216 400 22 22 -4021-4011

Eğitime Kimler Katılabilir: Kişilerarasi İlişkiler Psikoterapisi İleri Düzey Eğitimi (Kipt-B) Tamamlayanlar